Centrum voor handanalyse

nieuwe cursus start in september 2022:
2 zondagen per maand van 9u30 tot 16u00

11/09 & 25/09  module 1
09/10 & 23/10  module 2
06/11 & 20/11  module 3
03/12 & 18/12  module 4

reservedagen: 30/10 en 11/12

Prijs: per module 130 Euro of 500 Euro voor de volledige basiscursus, inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Voor meer info contacteer me via 0472 580910 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De basisopleiding is opgedeeld in 4 modules.  Om te starten met de eerste module is geen voorkennis vereist. Na deze modules ben je in staat om een reeds nauwkeurige handanalyse uit te voeren bij vrienden of familie.
Tijdens de cursus zal de theorie uitvoerig worden getest en besproken aan de hand van de eigen handen, handprinten en praktijkvoorbeelden.
Na de modules zullen praktijkdagen worden aangeboden waarop de cursist op vrije basis kan deel nemen. Hier wordt een gast uitgenodigd, zodat je met \'vreemde\' handen aan de slag kan. Onder mijn begeleiding maken we samen met medecursisten, een volledige handanalyse.

Module 1

Deze module bevat een korte inleiding over handanalyse. We leren aan hoe we een handprint nemen. Daarna wordt er uitgebreid ingegaan op de zones van de hand, de duim en de verschillende handvormen.


Module 2

Hier bestuderen we de vingers, kootjes en nagels en de verschillende heuvels met hun specifieke planetaire energieModule 3

We beginnen met de studie van de hoofdlijnen en de onbewuste energieën. We gaan ze ook kaderen in een bredere context.


Module 4

In deze laatste module staan de secundaire lijnen centraal. Ook hier wordt er veel aandacht besteed aan het geheel. Integratie van de geleerde stof in een totaalbeeld.


 

Vooraf schriftelijk inschrijven is noodzakelijk.

Bij eventuele annulatie van de workshop wordt het bedrag integraal teruggestort.

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.